2009-10-26

Hemdatorer i nätverk med olika versioner av Windows

Hemdatorer i nätverk med olika versioner av Windows: "I den här artikeln beskrivs hur du konfigurerar fil- och skrivardelning på ett hemnätverk med datorer som kör olika versioner av Windows.

Titta på det här videoklippet om du vill lära dig hur ansluter datorer som kör olika versioner av Windows i ett nätverk (6:15)"

'via Blog this'

Klicka här ovan för läs hela!

2009-10-15

Datorerna råpluggar översättning | Språktidningen

Datorerna råpluggar översättning | Språktidningen: "Automatisk översättning av textremsor på tv kommer aldrig att bli perfekt. Men nu tränas datorerna hårt för att fungera tillräckligt bra som stöd. 14 000 översatta tv-program är deras studiematerial."

'via Blog this'

Klicka här ovan för läs hela!

2009-10-03

Windows 7 Felsöknings utbildning och kurs

Windows 7 Felsöknings utbildning och kurs
Lär dig att ge support på och felsöka Windows 7. Kursen behandlar support och felsökning inom områdena operativsystem, nätverk, hårdvara, säkerhet och applikationer. Fokus ligger på Windows 7, men även Windows XP och Windows Vista berörs. Läromedlet består av en pärm, med teori och övningar. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin praktiska erfarenhet.

MÅLGRUPP
IT-tekniker som arbetar med support eller underhåll av Windows 7.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha kunskap om och erfarenhet av nätverk, Active Directory, hårdvara, Windows och inställningar i BIOS. Läromedlet är skrivet på engelska.

FÖRBEREDER FÖR CERTIFIERINGSTEST
070-685, Pro: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician

UTBILDNINGENS LÄNGD
Kursen varar fem dagar.

VIDAREUTBILDNING
Vill du fördjupa dina kunskaper rekommenderar vi kursen Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Enviroments, M6294. Vi arrangerar även anpassad utbildning för dig eller ditt företag.
PRIS

26 950 SEK

Gör din intresseanmälan om Windows 7 felsöknings kursen och utbildningen, genom att skicka in den till oss på post@dr-data.info.

Kursen startar så fort vi har fått ihop fullt med deltagare för att genomföra kursen.