2005-06-09

Webbprogrammerings utbildningskurser

Dr Data Info Webbprogrammerings utbildningskurser
Som webbprogrammerare kommer du att vidareutveckla ditt intresse för webben och programmering i en utvecklande miljö med spännande möjligheter.

Vill du lära dig programmera för webben? Vill du få kunskap om moderna och kommande tekniker som används vid utveckling av webbplatser idag och imorgon? Tycker du dessutom att det är viktigt att du som kursdeltagare blir sedd och uppmärksammad? Då kommer du att trivas hos oss!

Vi brinner för webbutveckling och för att utbilda dig på, och med hjälp av, de senaste teknikerna. Du kommer att känna närhet till lärare och övriga utbildningsdeltagare i gruppen.

Under utbildningen läser du kurser där programmering för klient- och serversida är det centrala. För att du ska kunna skapa webbapplikationer läser du kurser om bland annat HTML5, CSS, JavaScript, PHP, ASP.NET, Ruby on Rails, Python, C# och databaser. Du får dessutom en introduktion till iterativa utvecklingsmetoder och grafiska verktyg för webbgränssnitt.

Du kan även bygga på din utbildning med att fördjupa dig inom tekniker som Adobe Air, Django, iOS eller 3D för webben.

Yrkesliv
Våra kursdeltagare är eftersökta och arbetar bland annat som webbutvecklare på webbyråer, konsultföretag eller driver egna företag. Deras arbetsuppgifter innefattar exempelvis programmering, utveckling av e-handelssystem, gränssnittsprogrammering, sökmotoroptimering och utveckling av webbkampanjer.

Anmäl ditt intresse omgående till våra Webbprogrammerings utbildningskurser här på post@dr-data.info. Så skickar vi dig mer info om våra Webbprogrammerings utbildningskurser till dig.

2 kommentarer:

  1. Lisa Kristensson16:56

    Nu har jag fått jobb som webbutvecklare och tack för utbildningen.

    SvaraRadera
  2. Grattis till nya jobbet och tack för komplimangen!

    SvaraRadera

Tänk på att du är personligen ansvarig för dem kommentarer som du skriver här, så håll en god och trevlig ton tack! Du når oss enklast på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38.