2013-01-28

IPad - nybörjarkurs

Dr Data Info IPad surfplatte utbildningskurser
IPad - nybörjarkurs under några intensiva timmar går vi igenom grunderna i hur du använder en IPad. Utifrån deltagarnas behov går vi igenom olika funktioner och exempel på program som finns att ladda hem.
Det är en fördel om du har med dig en egen IPad, men du är välkommen annars också. Kursledaren kommer att gå igenom alla moment och visa dem via en projektor.

Ta gärna med en smörgås, så fikar vi tillsammans!

Veckodag: Lör
Tid: 11:00-14:45
Startdatum: 2013-04-20
Pris 250 kr
Omfattning: 5 tim
Sammankomster: 1 ggr
Bara ett fåtal platser kvar!

Anmälan skickas in till post@dr-data.info eller ring 0737-38 40 38

4 kommentarer:

 1. Anonym16:30

  Måste man ha med egen IPad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi rekommenderar detta. Eftersom att det kan vara svårt att låna och få tag i så många iPad till ett och samma tillfälle. Plus allt vi gör på utbildningen kan man spara om man har med sin egen iPad.

   Radera
 2. Patricia Nilsen18:09

  Är kursen fulltecknad eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kursen är fullbokad denna gången. Men vi kommer att köra fler iPad kurser fram över. Skicka ett mail med ditt namn och kontakt uppgifter till oss på post@dr-data.info. Så återkommer vi till dig med nya uppgifter om när och vilka fler iPad kurstillfälle som vi arrangerar och anordnar kommer fram över.

   Radera

Tänk på att du är personligen ansvarig för dem kommentarer som du skriver här, så håll en god och trevlig ton tack! Du når oss enklast på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38.