Om oss

Dr Data Info Historie Revolution
1988 Startades verksamheten upp i och med att den första datorn köptes in. Sedan rullade
datorverksamheten på med att allt fler och mer datorer köpes in, samt såldes vidare till både diverse företag och privat personer genom åren.

1991 Var vi först ut med att få Internet via kabel-TV och då begav vi oss direkt ut på nätet. Var på dem kommande åren bestod vår verksamheten av en blandning mellan försäljning av datorer, samt driva diverse konsult projekt på Internet.

1998 Avvecklades helt försäljningen av datorer samt tillbehör och verksamheten över gick till att bli en renodlad datorkonsultverksamhet. 

2001 Starta vi upp med att börja hålla special anpassade och skräddarsydda kurser och utbildningar för olika företagskunder och privatpersoner samt användare av diverse olika datorprogramvaror. 

2010 Å framåt bedriver vi två olika verksamheter. Den ena delen består av att vi tillhandahålla kurser inom mobil datorkunskap och utveckling samt olika dataprograms utbildningar. Den andra delen är att vi verkar som helt en oberoende och fristående datorreparatörer där vi jobbar aktivt datasäkerhet och dataservice för och till våra kunder.

För att läs mer om vad vi kan erbjuder dig så klicka på den färgade textlänkarna här ovan, eller kontakta oss genom klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på att du är personligen ansvarig för dem kommentarer som du skriver här, så håll en god och trevlig ton tack! Du når oss enklast på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38.