2006-06-29

Köpa dator kurser

Dr Data Info Köpa dator kurser
I den här kursen för att köp ny dator vill vi ge dig information och tips inför datorköpet. De ord vi använder och går igenom är RAM-minne, processor, hårddisk, grafikkort och HDMI-utgång och dessa förklaras närmare i kursen.
Konkreta tips på vad en ny dator bör klara av är en färskvara. När du läser sådana tips ska du alltid kontrollera när informationen är skriven eller uppdaterad eftersom utvecklingen går fort. Det som skrevs för ett år sedan är redan gammal information.
Val av dator beror naturligtvis på vad man vill kunna använda sin nya dator till. Om man mest ska använda datorn till mejl, Internet, lagra foton och skriva dokument i exempelvis Word eller Excel räcker en enkel dator långt.
Om den nya datorn däremot ska användas till spel, särskilt spel med avancerad grafik, så krävs det mycket mer och man behöver lägga betydligt mer pengar på sitt köp av ny dator.

Hela köpa dator kursen är under ett 3 timmar långt kurstillfälle där man går igenom allt och lär sig vad beteckningar och förkortningar står för, samt analysera vad för typ av dator som man behöver för sitt ändamål.

Köpa dator kurser ordnas och arrangeras fortlöpande fram över vartefter vi har fått ihop deltagare.

Anmäl ditt intresse för kursen för på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38. 

1 kommentar:

  1. Björn O16:59

    Tack för en mycket intressant och givande kurs och tipsen. Nu har jag köpt en dator som passar till det jag skall använda den till.

    SvaraRadera

Tänk på att du är personligen ansvarig för dem kommentarer som du skriver här, så håll en god och trevlig ton tack! Du når oss enklast på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38.