2009-10-03

Windows 7 Felsöknings utbildning och kurs

Windows 7 Felsöknings utbildning och kurs
Lär dig att ge support på och felsöka Windows 7. Kursen behandlar support och felsökning inom områdena operativsystem, nätverk, hårdvara, säkerhet och applikationer. Fokus ligger på Windows 7, men även Windows XP och Windows Vista berörs. Läromedlet består av en pärm, med teori och övningar. Kursledaren arbetar även som konsult och delar med sig av sin praktiska erfarenhet.

MÅLGRUPP
IT-tekniker som arbetar med support eller underhåll av Windows 7.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha kunskap om och erfarenhet av nätverk, Active Directory, hårdvara, Windows och inställningar i BIOS. Läromedlet är skrivet på engelska.

FÖRBEREDER FÖR CERTIFIERINGSTEST
070-685, Pro: Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician

UTBILDNINGENS LÄNGD
Kursen varar fem dagar.

VIDAREUTBILDNING
Vill du fördjupa dina kunskaper rekommenderar vi kursen Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Enviroments, M6294. Vi arrangerar även anpassad utbildning för dig eller ditt företag.
PRIS

26 950 SEK

Gör din intresseanmälan om Windows 7 felsöknings kursen och utbildningen, genom att skicka in den till oss på post@dr-data.info.

Kursen startar så fort vi har fått ihop fullt med deltagare för att genomföra kursen.

2 kommentarer:

 1. R-Dator17:37

  Har du fixat och löst problemen med det som vi utvecklade och ställde till med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja efter mycket kaffe och 3 dygn senare utan sömn så är det det knäckt och löst. Nästa gång skall ni få en mycket avancerad överkurs uppgift. Ska bli skoj ser om ni lyckas att lösa och fixa den. Hehe

   Radera

Tänk på att du är personligen ansvarig för dem kommentarer som du skriver här, så håll en god och trevlig ton tack! Du når oss enklast på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38.