2010-11-22

Nybörjarkurser för dig som har en SmartPhone

Dr Data Info Nybörjarekurser SmartPhones
Lär dig din Smartphone. Vi riktar in oss på hur du kan få ut maximal nytta av alla smarta funktioner i din vardag. Vi skapar ett intresse för appar och funktioner som vi är säkra på kommer öka din livskvalité ett snäpp. Vi vågar påstå att du kommer få en rolig upplevelsekurs där du träffar många som dig själv som försöker greppa allt nytt som kommer. Välkommen!

INNEHÅLL
Vad är en Smartphone?
Uppstart, laddning och ingångar. Tillbehör.
Surfa och söka på internet.
Köpa appar. Nyttoappar och Nöjesappar
Ladda och köpa Musik.
Ta bilder och hantera dem.

Tips på användning för Kalendern och Kontakter.
Ovärderliga tips! Lägga till veckonummer. Födelsedagar på kontaktperoner.

UPPLÄGG
4 sammankomster, 3 timmar/gång, med kaffepaus.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till dig som är helt och hållet nybörjare eller har lite förkunskaper på några områden men behöver trygga sitt användande mer.

BRA ATT VETA
Ta med din egen SmartPhone.

Vi startar upp SmartPhone nybörjarkurser hela tiden vartefter som vi fyller upp dem. Så anmäl dit deltagare intresse till oss på post@dr-data.info eller telefon 0737-38 40 38 så får du fortlöpande info om när, hur och var nästa SmartPhone nybörjarkurs drar igång. 

2 kommentarer:

 1. Lena PH17:42

  Bra kurs. Nu är det jag som styr min telefon och får den att göra som jag vill, och inte tvärtom som det var tidigare. Tack för en mycket bra och nyttig kurs för alla som har en smartphone!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagens mobiltelefoner är mer än dator än en telefon, och i framtiden blir säkert reklamen så här:
   Med denna här mobiltelefonen kan du surfa, navigera, styra spisen, kylen och lamporna samt köra bil och se film samt lyssna på musik mm. Plus du kan faktiskt även ringa med den här modellen om du vill, och detta får du som en extra bonus på köpet!

   Radera

Tänk på att du är personligen ansvarig för dem kommentarer som du skriver här, så håll en god och trevlig ton tack! Du når oss enklast på post@dr-data.info eller 0737-38 40 38.